Ресурси за класическа музика

Зала 1 НДК

НДК Зала 1Най-голямата зала на територията на Националния дворец на културата. Площта и е 11 000 кв.м. Постоянни /фиксирани/ места, тип кресла. Общ капацитет - 3 380 места. Редуцирана възможност - 2 800 места или 2 000 места. Партер - 2 100 места. Възможност за аранжиране на партера с конгресни банки с капацитет 1050 места. Президиум - повече от 190 места. Снишен таван над подвижния кръг. Подвижни акустични стени. Вградено оборудване. Климатична инсталация. Намира се в Централната сграда.

Прочети повече...


Категории: НДК Зала 1

Ars organi et musicus

Ars organi et musicusArs organi et musicus - блогът представя музикалните органи в България, на които се свири, техните достойнства, история - това което те ни дават като културна и духовна ценност.

http://organbg.blogspot.com/

Прочети повече...


Светът е в краката ви с музиката на www.classradio.net

Светът е в краката ви с музиката на classradio.net Новият интернет сайт за радиостанции с класическата музика от целият свят.

http://www.classradio.net/

Прочети повече...


Блог на българските органисти

Блог на българските органистиБългарските органисти е блог с многобройни публикации на тема "органова музика".

http://organistbg.blogspot.com

 

Прочети повече...


Форум на органистите и любителите на органа

Форум на органистите и любителите на органаФорум на органистите и любителите на органа е много професионално списван блог, посветен на представянето на българските органисти, работещи в България и зад граница.

Препоръчваме го на всеки сериозен почитател на този стил музика.

http://vox-organbg.blogspot.com/

Прочети повече...


Зала България

Зала БългарияКомплекс „България" е многофункционална сграда в София, включваща хотел, ресторант, сладкарница и концертна зала. Намира се на булевард „Цар Освободител" №4, от южната страна на булеварда в участъка между площад „Александър Батенберг" и улица „Георги Бенковски".

Прочети повече...


Страница 1 от 1