Станете част от екипа на Classical-Bg

Искате да пишете на тема класическа музика?

Ако отдавна можете или напоследък искате да пишете статии или кратки материали свързани с класическата музика, през следващите 90 дни Classical-Bg ще Ви предостави тази възможност. До първите дни на следващата година сайта ще събира материали от всички, желаещи да станат автори. Правим това с реалната цел да обогатим своя потенциал от пишещи специалисти, като предоставим на най-добрите от тях възможности за неограничена реализация. Областите, в които можете да демонстрирате способностите си за създаване на авторски статии, се простират във всички сфери на класическата музика.

Отворени раздели

Текущата структура на Classical-Bg обособява следните отворени тематични раздели:

  • Новини - всичко свързано с класическата музика у нас и по света.
  • Blog - теми за размисъл, любопитни факти, впечатления от музикални събития, записи или личности, или просто размисли на тема класическа музика.
  • Статии - сериозни теми за сериозни читатели. Елементарна теория на музиката, история на класическата музика, музикална критика, интервюта, анализи.
  • Композитори - ако имате любими композитори и желаете да напишете няколко страници за тях.
  • Изпълнители - материала за известни оркестри, диригенти, пианисти, цигулари, виолисти, флейтисти, фаготисти.
  • Музикална програма - помогнете ни със набирането и публикуването на актуалната програма на музикалните събития.
  • Други - искате да пишете на тема неупомената по-горе? Споделете я с нас и ние ще намерим начин да я добавим на сайта!

Искате да опитате?

Ако все още се колебаете, просто опитайте. Свържете се с нас, изпратете ни кратка информация за себе си и интересите си както и в кой раздел бихте желали да пишете. Ние ще Ви предоставим необходимият акаунт и имейл адрес в Classical-Bg и пълната ни подкрепа. Помогнете ни да направим класическата музика по-достъпна и по-харесвана.

Искрено Ваш,
Екип на Classical-Bg